Kiitoksia, kiitoksia


Viikonlopun Megapolis 2025  -tapahtuma oli oikein hieno, paljon kiitoksia järjestäjille. Ennen tapahtumaa Facebookissa kiersi mainokseksi tarkoitettu meemi, jossa ihmiset valitsivat jonkin biisin kuvaamaan omaa kaupungin rytmiään. Tässä on näin jälkikäteen minun sisäinen rytmini, Mick Harrisin Scorn-projektin Time Went Slow vuodelta 1995. Ostin levyn heti tuoreeltaan, ja yhä se kuulostaa hienolta. Megapoliksen antia parin linkin muodossa: Minimikoti ja Adam Greenfielfin Speedbird-blogi. Minimikodeista varsinkin Valosiilossa ja Primitiivikodissa voisi ajatella asuvansa.

Lisätään perään vielä linkki hyödyllisen tuntuiseen meppivahtiin. Suomalaiset eivät seuraa EU-tason päätöksentekoa, vaikka informoidut valinnat vaatisivat pientä kiinnostusta. Tiedotusvälineet ovat osasyyllisiä, koska ne kiinnittävät suhteetonta huomiota kotimaiseen politiikkaan, vaikka emme olekaan enää itsenäinen valtio.

Advertisements

  1. Valosiilon arkkitehtuurissa on sellaista arkaaista voimaa ja elementtilähiöihin kuin nyrkki silmään istuvaa brutaalin veistoksellista luolamystiikkaa, että hykerryttää. Enpä muista aikoihin törmänneeni olennaisemman tavoittavaan opiskelijatyöhön. Erinomaisen A-narkistisen vaihteen on Markku “The Madman” (jos näin sopii nimitellä) Hedman Tammer-opiskelijoissaan kytkenyt päälle. Esittelymateriaalien kieliasuun soisi vain kiinnitettävän hieman enemmän huomiota.
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: